Balance Your L!fe
Jan Borghoutsplein 34 
NL-4624 BS Bergen op Zoom
Telefoon: 0031 (0)164-250234
KVK Breda 20113109

Zakelijk

 • U bent ondernemer en het gaat u financieel goed? Maar financieel iets beter is een wens? Maar dan wel zonder grote investeringen en met grote vrijheid? Franchise heeft een goede naam en is wettelijk goed geregeld, maar het heeft ook de naam grote instapkosten te hebben. Bij dit concept hebt u als investering alleen uw eigen iLifeSOMM-apparaat dat u zelf thuis en voor demonstratie gebruikt en verder helemaal geen investering in voorraad.
 • U bent werknemer, u verdient voldoende, maar dat zou wat meer mogen zijn? Dat stukje extra zou dan wel met een grote mate van vrijheid naast de huidige baan moeten zijn? Als zelfstandig ondernemer hebt u bij iLife die vrijheid. Als Franchiseondernemer weet u zich goed beschermd door de Nederlandse en Europese wetgeving. U hebt alleen uw eigen iLifeSOMM-apparaat dat u zelf thuis en voor demonstratie gebruikt en geen voorraad.
 • Hebt u nog de zekerheid over een half jaar, een jaar of langere tijd nog een baan, werk te hebben? Er verandert veel in de bedrijfswereld. Zowel bij grote gerenommeerde bedrijven als bij kleine bedrijfjes. Vrijwel dagelijks zijn er berichten in het nieuws over gedwongen ontslagen; ook bij bedrijven waar het niet te verwachten was. Het is dus voor heel veel mensen de hoogste tijd om zich voor te bereiden op het niet hebben van werk en dus geen inkomen.
  Bij iLife kunt u een reserve-inkomen opbouwen met 5 tot 10 uur per week.
  Zonder grote investeringen en dus zonder risico. Zonder vereiste minimale prestatie. Geheel zelfstandig en met ondersteuning als u dat wenst.
  De beloning is naar prestatie. Eerlijker kan het niet.
  En als u dan plotseling zonder werk komt, kan dit werk uitgebouwd worden tot…..
 • iLife zoekt ondernemende mensen, die spontaan zijn, makkelijk contact maken, gedreven zijn en affiniteit hebben met het welzijn van mensen.
  Wat is nog mooier dan met een bedrijf te werken dat als filosofie heeft mensen gezonder en gelukkiger te maken? Een bedrijf dat wereldmarktleider is en enorm groeit.
  Wilt u mensen de mogelijkheid bieden langer hun vitaliteit te behouden, hun vitaliteit terug te laten krijgen of te verbeteren? Wilt u daarnaast financiële onafhankelijkheid in de toekomst?
  Er zijn uiteenlopende mogelijkheden. Je kunt voorzichtig beginnen met bijv. 5 – 10 uur per week of direct vol gas gaan.
 • Meer en persoonlijk gerichte informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Dan kunnen we samen nagaan of u geschikt bent om franchisenemer te worden en of het franchiseconcept van iLife u aanspreekt.