Balance Your L!fe
Jan Borghoutsplein 34 
NL-4624 BS Bergen op Zoom
Telefoon: 0031 (0)164-250234
KVK Breda 20113109

SOMM-therapie

SOMM, de therapie van het 3e millennium!

Huidige situatie:
 • De voornaamste oorzaak van elke ziekte, van geestelijke en lichamelijke gezondheidsproblemen, is gebrek aan energie.
 • Gebrek aan energie wordt voor 86% veroorzaakt door mentale en emotionele stress.
 • Volgens een studie van Stanford University is 95% van alle ziekten en gezondheidsproblemen stress gerelateerd!
 • Lichamelijke stress in onze huidige prestatiegerichte maatschappij leidt tot cellulaire stress. Als gevolg hiervan daalt het celmembraanpotentieel onder 50-70 mV en degenereert de cel.
Oplossing:

De acht medisch erkende therapievormen van het iLifeSOMM-systeem in realtime gesynchroniseerd in één enkel wellness-systeem leidt in slechts 12 minuten tot:
1. Perfecte regeneratie, ontspanning
2. Reductie van zowel fysieke als mentale stress
3. Verzorging van alle lichaamscellen met voldoende zuurstof, vitale stoffen en voedingsstoffen
4. Op peil houden van het celmembraanpotentieel, de basis van gezondheid
5. Verlichting van verkrampingen, pijn en energieblokkades
6. Afbraak en uitscheiding van afvalstoffen
7. Opbouw van energie en herstel van gezondheid
8. Verbetering van fysieke en mentale prestaties

De iLifeSOMM, de sensorische oscillerende multimodulatie, of kortweg SOMM, is een wereldwijd uniek systeem dat acht effectieve therapievormen (8D – acht dimensies) in één systeem combineert. Geluid van tonen, klanken en muziek evenals trillingen, micromassage- en ontspanningstherapie, pulserend elektromagnetischveld-resonantie (PEMF) en ver-infrarode warmtestraling worden gesynchroniseerd en gelijktijdig toegepast.

 1. Muziektherapie
 2. Pulserend elektromagnetischveld-resonantie (PEMF) therapie
 3. Toontherapie
 4. Klanktherapie (geluidsgolftherapie)
 5. Vibratietherapie
 6. Micromassage
 7. Ontspanningstherapie
 8. Ver-infraroodtherapie

De SOMM-therapie is fundamenteel gebaseerd op een realtime gesynchroniseerd, nauwkeurig afgestemd effect van de acht componenten, zowel op het fysieke als op het mentale vlak.

De muziek ontspant ziel en geest, leidt tot een diepe ontspanning en zorgt daardoor voor (een meetbare) stressreductie.
De pulserend magnetisch veld resonantietherapie verhoogt het fysieke welzijn en de energiebalans en stimuleert onder meer het metabolisme, omdat elke afzonderlijke cel van het lichaam wordt bereikt. Dit leidt op zijn beurt tot een verbetering, versterking van het immuunsysteem en versterkt het immuunsysteem.
De toon-, klank-, vibratietherapie en micromassage lossen bestaande blokkades op. Door blokkades op te lossen en lichaam, geest en ziel in harmonie te brengen, kan de energie weer vrij stromen. De functiekringen van het lichaam worden van energie voorzien.
De ver-infrarood warmtestraling maakt onder andere de tussen watermoleculen ingekapselde gassen en gifstoffen los en versnelt daarmee hun uitscheiding.
Alle componenten samen laten je ongelooflijk snel ontspannen en regenereren.
De iLifeSOMM brengt de functies van het lichaam/geest/ziel-systeem binnen enkele minuten weer in balans en harmonie, lost blokkades op en laat de energie vrij stromen.

Beoogd gebruik:

Het iLifeSOMM-systeem is een CE-gecertificeerd gecombineerd wellness-systeem en kan op mensen worden gebruikt voor het gecoördineerde gelijktijdige gebruik van muziek, toon, geluid, vibraties, ver-infrarood- en magnetisch veld stimulatie alleen voor recreatie, ontspanning, regulering en balans, welzijn en meer welbevinden te ondersteunen.
Het iLifeSOMM-systeem is niet gecertificeerd als medisch hulpmiddel voor diagnostische of therapeutische toepassingen. De effecten van het iLifeSOMM-systeem zijn het gevolg van de principes van de regulerende geneeskunde. Alle uitspraken over eigenschappen, effecten en indicaties zijn gebaseerd op de kennis en ervaring van gebruikers en worden daarom niet wetenschappelijk erkend volgens conventionele medische richtlijnen. Voor alle toepassingen die niet onder het beoogde gebruik vallen, kan de fabrikant geen garantie, verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid aanvaarden.