Balance Your L!fe
Jan Borghoutsplein 34 
NL-4624 BS Bergen op Zoom
Telefoon: 0031 (0)164-250234
KVK Breda 20113109

Nieuws

Werken met iLife?

Om te mogen werken met de producten van iLife volg je eerst een bedrijfspresentatie op een “Business-Day”. Daar hoor en zie je in 2,5 tot 3uur alle informatie over het bedrijf iLife, over de iLife-producten en over de marketing. Zo krijg je een goed beeld over iLife en alles wat daarbij hoort.

Na deze B-Day heb je genoeg informatie om weloverwogen vast te stellen of iLife wel of niet bij jou past en of jij wel of niet bij iLife past. Besluit je door te gaan: schrijf je dan in voor de iLifeSOMM-Days. In twee dagen, vrijdag en zaterdag, ervaar je alle ins en outs van iLife. Daarna ben je, na wat administratieve handelingen en de betaling van de jaarlijkse franchisebijdrage van € 57,- , partner van iLife met alle rechten die daar bij horen en kun je aan de slag.

De afgelopen B-Day vond plaats op een zaterdagmiddag in maart in het Trainingscentrum van Jeanne Roefs Business Alchemy in Soerendonk. Kosten: € 50,-

Kijk op www.iLifeSOMM.com , ga naar “Veranstaltungen” (bij vertaald naar het Nederlands naar “Gebeurtenissen”)  en kijk wanner de volgende B-Day plaats vindt.

Mochten er vragen zijn: bel of mail.

Voor bedrijven: Ziekteverzuim eenvoudig zelf beperken en bekorten

De kosten voor een zieke werknemer in uw bedrijf zijn zeer hoog. Toch kunt u die kosten voor een groot deel zelf in de hand hebben. Als u zelf actief aan ziektepreventie voor uw personeel doet en u ondersteunt zelf actief een zieke werknemer bij zijn/haar herstel, dan hebt u per saldo minder kosten. Het voelt voor een werknemer ook goed als hij/zij ervaart dat zijn/haar werkgever bereid is om te investeren in de gezondheid en het welzijn van zijn/haar werknemers. De werknemer voelt zich gesteund door zijn/haar werkgever. Daarnaast voelt de werknemer zich er beter bij, omdat hij/zij minder lang en minder vaak ziek is, want ziek zijn grijpt ook negatief in op zijn/haar vrijetijdsbesteding. Preventief: preventie is beter dan herstel en voorkomen is beter dan genezen. Door uw werknemers per dag 12 minuten gebruik te laten maken van het iLifeSOMM-systeem bereikt u:
• versterking van het immuunsysteem en daardoor verminderde vatbaarheid voor ziektes
• verbetering van de conditie en daardoor minder blessuregevoelig
• meer energie tot aan het einde van de werkdag voor u als werkgever en na de werkdag ook voor de werknemer
• stress-vermindering: positief voor u en uw werknemer.

Stressreductie is essentieel, omdat volgens onderzoeken van de Stanford University 95% van alle ziekten stress gerelateerd is.  Bij ziekte: complementair aan de geneeskundige behandeling van de ziekte. De arts behandelt en de iLifeSOMM-therapie ondersteunt zonder bijwerkingen. Vermindert zelfs in veel gevallen de ongemakken van de bijwerkingen van medicijnen. Een sneller herstel en in de meeste gevallen een verder gaand herstel is het effect. Voordelen voor de werkgever en de werknemer:
• voor de werkgever kostenbesparing door minder en korter ziekteverzuim en betere werkprestaties
• voor de werknemer een betere prestatie in het werk, maar ook in de vrije tijd Laat u informeren over het eenvoudige gebruik in het belang van uw bedrijf, uzelf en uw werknemers.

SOMM-systeem huren

Ervaar iLifeSOMM in uw eigen vertrouwde omgeving en op de tijd dat het u uitkomt. Met een gehuurd iLifeSOMM-systeem kunt u en eventueel ook uw gezin, ervaren wat dit voor u kan betekenen.

iLifeSOMM:                                           € 65,00 per week

vita-life magneetveldsysteem:           € 40,00 per week

Bij het huren is begeleiding voor 1 persoon inbegrepen om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen.

Het is ook mogelijk om een systeem speciaal voor honden of speciaal voor kleinere huisdieren te huren. We hebben ook een reissysteem beschikbaar voor als u op reis gaat en u uw grote systeem niet mee kunt nemen.

Vraag om meer informatie.