Balance Your L!fe
Halsterseweg 307
NL-4613 AS Bergen op Zoom
Telefoon: 0031 (0)164-250234
KVK Breda 20113109

Nieuws

Tijdelijk ander telefoonnummer

Door een kabelbreuk zijn wij helaas op dit moment niet bereikbaar op het opgegeven nummer. Dat wordt volgens KPN vrijdag 02 oktober hersteld.
2 oktober: helaas. De storing is bij veel meer aansluitingen en is dus (veel) groter dan verwacht. Komende week gaat KPN weer aan de slag.

Tot die tijd zijn we bereikbaar op ons uitbelnummer: 0164-785 210

Excuses voor het ongemak.

 

Voor bedrijven: Ziekteverzuim eenvoudig zelf beperken en bekorten

De kosten voor een zieke werknemer in uw bedrijf zijn zeer hoog. Toch kunt u die kosten voor een groot deel zelf in de hand hebben. Als u zelf actief aan ziektepreventie voor uw personeel doet en u ondersteunt zelf actief een zieke werknemer bij zijn/haar herstel, dan hebt u per saldo minder kosten. Het voelt voor een werknemer ook goed als hij/zij ervaart dat zijn/haar werkgever bereid is om te investeren in de gezondheid en het welzijn van zijn/haar werknemers. De werknemer voelt zich gesteund door zijn/haar werkgever. Daarnaast voelt de werknemer zich er beter bij, omdat hij/zij minder lang en minder vaak ziek is, want ziek zijn grijpt ook negatief in op zijn/haar vrijetijdsbesteding. Preventief: preventie is beter dan herstel en voorkomen is beter dan genezen. Door uw werknemers per dag 12 minuten gebruik te laten maken van het iLifeSOMM-systeem bereikt u: • versterking van het immuunsysteem en daardoor verminderde vatbaarheid voor ziektes • verbetering van de conditie en daardoor minder blessuregevoelig • meer energie tot aan het einde van de werkdag voor u als werkgever en na de werkdag ook voor de werknemer • stress-vermindering: positief voor u en uw werknemer. Stressreductie is essentieel, omdat volgens onderzoeken van de Stanford University 95% van alle ziekten stress gerelateerd is.  Bij ziekte: complementair aan de geneeskundige behandeling van de ziekte. De arts behandelt en de iLifeSOMM-therapie ondersteunt zonder bijwerkingen. Vermindert zelfs in veel gevallen de ongemakken van de bijwerkingen van medicijnen. Een sneller herstel en in de meeste gevallen een verder gaand herstel is het effect. Voordelen voor de werkgever en de werknemer: • voor de werkgever kostenbesparing door minder en korter ziekteverzuim en betere werkprestaties • voor de werknemer een betere prestatie in het werk, maar ook in de vrije tijd Laat u informeren over het eenvoudige gebruik in het belang van uw bedrijf, uzelf en uw werknemers.

De e-smogprotector van vita-life is weer verkrijgbaar

De e-smogprotector van vita-life is weer verkrijgbaar. De e-smogprotector reduceert het elektrisch veld direct bij en in de omgeving van alle applicatoren. De sterkte van het elektrisch veld wordt door de e-smogprotector in de meeste gevallen teruggebracht tot minder dan 10 v/m. Daardoor is het effect van het vita-life systeem beter dan zonder e-smogprotector. Neem voor meer informatie contact op. (h.vanderburg@ilifeeurope.com)

SOMM-systeem huren

Ervaar iLifeSOMM in uw eigen vertrouwde omgeving en op de tijd dat het u uitkomt. Met een gehuurd iLifeSOMM-systeem kunt u, maar eventueel ook uw gezin, ervaren wat dit voor u kan betekenen.

iLifeSOMM:                                           € 65,00 per week

vita-life magneetveldsysteem:           € 40,00 per week

Bij het huren is begeleiding voor 1 persoon inbegrepen om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen.

Het is ook mogelijk om een systeem voor speciaal voor honden of speciaal voor kleinere huisdieren te huren. We hebben ook een reissysteem beschikbaar voor als u op reis gaat en u uw grote systeem niet mee kunt nemen.

Vraag om meer informatie.